Brushed TPU Cover for Google Pixel 2 black
Brushed TPU Cover for Google Pixel 2 black
Brushed TPU Cover for Google Pixel 2 black
Brushed TPU Cover for Google Pixel 2 black
Brushed TPU Cover for Google Pixel 2 black
Brushed TPU Cover for Google Pixel 2 black

tectTech - Brushed TPU Cover for Google Pixel 2 black

89,00 DKR
99,00 DKR

Produktet er udløbet

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 19533

tectTech

Produktbeskrivelse-

Cover i støddæmpende TPU fra tectTech. Coveret har et flot design med børstet bagside og detaljer i kulfiber. Coverets hjørner har luftpuder for ekstra stødabsorbering, hvis telefonen tabes.

For at modvirke ridser på skærm og kameralinse har coveret kanter, så der ikke kommer ridser, når du lægger telefonen fra dig.

- Cover med et unikt design, der giver telefonen god beskyttelse
- Stødabsorberende cover i TPU-plast, der dæmper stød og slag
- Overdækkede knapper beskytter mo... Læs mere

Specifikationer-

FarveSort
MaterialeTPU/Silikone
product
5810Brushed TPU Cover for Google Pixel 2 blackhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/google/pixel-2/brushed-tpu-cover-for-google-pixel-2-black?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/phonelife_brushed_tpu_case_for_google_pixel_2_black.jpgOutOfStock89DKK/mobilbeskyttelser/google/pixel-2tectTech<p>Cover i st&oslash;dd&aelig;mpende TPU fra tectTech. Coveret har et flot design med b&oslash;rstet bagside og detaljer i kulfiber. Coverets hj&oslash;rner har luftpuder for ekstra st&oslash;dabsorbering, hvis telefonen tabes.</p> <p>For at modvirke ridser p&aring; sk&aelig;rm og kameralinse har coveret kanter, s&aring; der ikke kommer ridser, n&aring;r du l&aelig;gger telefonen fra dig.</p> <p>- Cover med et unikt design, der giver telefonen god beskyttelse<br /> - St&oslash;dabsorberende cover i TPU-plast, der d&aelig;mper st&oslash;d og slag<br /> - Overd&aelig;kkede knapper beskytter mod snavs<br /> - Let og fleksibelt cover, der giver et godt greb</p> <p>Materiale: TPU.<br /> Farve: Sort.</p>99Cover

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere