Læderetui Sommerfugle Huawei Honor 9 grå
Læderetui Sommerfugle Huawei Honor 9 grå
Læderetui Sommerfugle Huawei Honor 9 grå
Læderetui Sommerfugle Huawei Honor 9 grå

Læderetui Sommerfugle Huawei Honor 9 grå

119,00 DKR

Produktet er udløbet

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 18700

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med sommerfugle og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.

På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.

- Etuiet beskytter hele telefonen
- Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret
- Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier
- D&ae... Læs mere

Specifikationer-

FarveGrå
MaterialeKunstlæder
product
5701Læderetui Sommerfugle Huawei Honor 9 gråhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/huawei/honor-9/honor-9-etui/lderetui-sommerfugle-huawei-honor-9-gra?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_huawei_honor_9_gra.jpgOutOfStock119DKK/mobilbeskyttelser/huawei/honor-9/honor-9-etui<p>Mobiletui med sommerfugle og m&oslash;nster pr&aelig;get i l&aelig;deret. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, s&aring; du undg&aring;r skader, ridser og snavs.</p> <p>P&aring; indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter sk&aelig;rmen mod ridser og lukkes med en magnetl&aring;s.</p> <p>- Etuiet beskytter hele telefonen<br /> - Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret<br /> - Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, s&aring; du kan se film og serier<br /> - D&aelig;kker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kamera<br /> - Du kan tale i telefonen, mens etuiet er lukket<br /> - Aftagelig b&aelig;rerem medf&oslash;lger</p> <p>Materiale: Kunstl&aelig;der.</p>119Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere