Cookie- og privatlivspolitik

Denne politik beskriver, hvordan PhoneLife, PL Sverige AB org.nr. 556913-5386, indsamler, anvender, deler og lagrer dine persondata i henhold til GDPR. Vi ønsker, at du føler dig tryg, når du handler hos os, og vi vil med denne privatlivspolitik være transparente med, hvordan vi håndterer dine oplysninger.

Hvilken information indsamler vi og hvorfor?

Vi indsamler information fra dig for at kunne levere en brugervenlig købsoplevelse i vores webshop og for at kunne sende dine bestillinger. Den information, vi gemmer om dig, er den, du angiver ved køb. Skulle informationen være forkert, kan du nemt rette den selv. Bemærk, at informationen, der kræves for at opfylde købsaftalen, garantier, returneringer og regnskabsoptegnelser, ikke kan slettes.

Hvis du tager kontakt til vores kundeservice, vil den information blive gemt, indtil du selv retter henvendelse om, at den skal slettes. Har du i forbindelse med et køb valgt at abonnere på vores e-mails, vil du modtage information, nyheder og personlige anbefalinger, indtil du vælger at afslutte abonnementet. Det gør du ved at klikke længst nede i nyhedsbrevet. Bemærk, at vi altid vil sende ordrerelaterede e-mails såsom ordrebekræftelse, leveringsinformation, returinformation og ordreopfølgning ved køb i butikken.

For at give dig en anvendelig, tilpasset, moderne og god købsoplevelse benytter vi os af cookies. Disse lagrer for eksempel produkter, du lægger i indkøbskurven, modvirker bedrageri, når du betaler i kassen, og understøtter andre funktioner, der er nødvendige for, at webshoppen kan anvendes. Cookies lagrer også information for at vise tilpassede produktanbefalinger på hjemmesiden og reklame hos Facebook og i Googles annoncenetværk. Cookies anvendes også for at indsamle statistik over, hvordan vores hjemmeside anvendes, for at kunne udvikle den og gøre den bedre.

Ønsker du ikke at anvende cookies, kan du i webbrowseren vælge at deaktivere nogle eller flere cookies. Bemærk, at butikken måske ikke fungerer, hvis du deaktiverer cookies. Du kan også slette gemte cookies, når du har besøgt og handlet i vores webshop, uden at købet påvirkes.

Sikker lagring af dine persondata

Det er meget vigtigt for os, at dine persondata håndteres og lagres med største forsigtighed. Vi bytter eller sælger aldrig dine oplysninger videre til tredje part. Din information lagres altid krypteret. I de tilfælde hvor dine data skal deles, som til betalings- og transportleverandører for at kunne levere dine bestillinger, gøres dette med den største forsigtighed. Vi anvender os kun af betroede aktører, som vi har indgået aftale med, for at dine oplysninger altid skal være beskyttede i henhold til databeskyttelsesloven.

Du har, som tidligere nævnt, ret til et uddrag af den information, vi har lagret om dig, samt ret til berigtigelse af den.

Du har også ret til dataportabilitet, at få dine data gemt på en fil. Hvis du ønsker en fil med al information om dig, så kontakt os på [email protected].

Hvis du mener, at vores håndtering af dine persondata ikke foregår korrekt, har du altid ret til at gøre indsigelser mod den til vores kundeservice. Hvis du ønsker at klage over, hvordan vi håndterer dine data, skal du kontakte Datatilsynet.

Persondataansvarlig

PL Sverige AB, org.nr. 556913-5386, er persondatansvarlig for behandlingen af dine persondata. Ved at anvende vores hjemmeside godkender du vores cookie- og privatlivspolitik. Har du spørgsmål? Kontakt vores kundeservice på [email protected] - så svarer vi på dem.

Politikken er opdateret 20/09-2021

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere