Om PhoneLife

Hos PhoneLife finder du altid de seneste produkter, der giver din telefon et længere og flottere liv. Vi har siden butikkens lancering i 2011 leveret tilbehør til mobiltelefoner, tablets, smartwatches og andre enheder til hundredtusindvis af kunder fra de fleste producenter såsom Apple, Samsung, Doro, Sony, Nokia, HTC, Motorola, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Huawei, HTC og LG.

Vi gør vores bedste for altid at have beskyttelse til nye telefoner, tablets og smartwatches inden de lanceres, så du kan være klar til at beskytte din enhed øjeblikkeligt.

PhoneLife har et af Danmarks største udvalg af tilbehør til både nyere og ældre enheder og har stor erfaring med alle typer af tilbehør til mobile enheder.

Din mening er vigtig for os. Har du nogle synspunkter, du vil dele, er du velkommen til at kontakte os, uanset om det er ris eller ros. Kontakt vores kundeservice med din mening.

Butikken er altid åben. Døgnet rundt - 365 dage om året. Køb når det passer dig bedst! Du betaler trygt og sikkert med Klarna. Vælg mellem betaling med faktura, delbetaling, kort, bankoverførsel eller Klarna-kampagne. Vi sender derefter dine produkter hjem til dig - hurtigt og nemt!

Virksomhedsoplysninger
PhoneLife (PhoneLife AB)
Org.nr: 556913-5386

Kung Hans Väg 3
192 68 Sollentuna
Sverige

(OBS - kun postadresse, ikke besøgsadresse)

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere