Apple Watch 41mm Series 9 Full Body Case D3O Transparent
Apple Watch 41mm Series 9 Full Body Case D3O Transparent
Apple Watch 41mm Series 9 Full Body Case D3O Transparent

PanzerGlass - Apple Watch 41mm Series 9 Full Body Case D3O Transparent

219,00 DKR

Er på lager (2 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 42900

PanzerGlass

Produktbeskrivelse-

Cover og skærmbeskytter fra PanzerGlass. Skærmbeskytteren yder “Full body”-beskyttelse, hvilket betyder, at den dækker både fronten og siderne på dit ur, samtidig med at den giver dig nem adgang til alle knapper.

Skærmbeskytteren er ekstremt modstandsdygtig over for ridser og er blevet testet til at klare adskillige fald fra 1,2 meters højde (1x Military Grade Standard). Det har endda en smudsafvisende belægning, der reducerer fedtfingre.

Passer til: 
- Apple Watch 41mm Series 9 (2023)

Materiale: Hærdet glas, plast
Farve: Gennem... Læs mere

Specifikationer-

FarveGennemsigtig
MaterialeGlas
product
30570Apple Watch 41mm Series 9 Full Body Case D3O Transparenthttps://www.phonelife.dk/smartwatch-tilbehor/apple-watch/apple-watch-41mm-series-9/apple-watch-41mm-series-9-full-body-case-d3o-transparent?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/3686_01.jpgInStock219DKK/smartwatch-tilbehor/apple-watch/apple-watch-41mm-series-9PanzerGlass<p>Cover og skærmbeskytter fra PanzerGlass.&nbsp;Skærmbeskytteren yder &ldquo;Full body&rdquo;-beskyttelse, hvilket betyder, at den dækker både fronten og siderne på dit ur, samtidig med at den giver dig nem adgang til alle knapper.</p> <p>Skærmbeskytteren er ekstremt modstandsdygtig over for ridser og er blevet testet til at klare adskillige fald fra 1,2 meters højde (1x Military Grade Standard). Det har endda en smudsafvisende belægning, der reducerer fedtfingre.</p> <p>Passer til:&nbsp;<br /> - Apple Watch 41mm Series 9 (2023)<br /> <br /> Materiale: Hærdet glas, plast<br /> Farve: Gennemsigtig</p>219Cover

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere