Apple Watch 45mm Series 9 Full Body Case D3O Black
Apple Watch 45mm Series 9 Full Body Case D3O Black
Apple Watch 45mm Series 9 Full Body Case D3O Black

PanzerGlass - Apple Watch 45mm Series 9 Full Body Case D3O Black

219,00 DKR

Er på lager (9 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 42903

PanzerGlass

Produktbeskrivelse-

Cover og skærmbeskytter fra PanzerGlass. Skærmbeskytteren yder “Full body”-beskyttelse, hvilket betyder, at den dækker både fronten og siderne på dit ur, samtidig med at den giver dig nem adgang til alle knapper.

Skærmbeskytteren er ekstremt modstandsdygtig over for ridser og er blevet testet til at klare adskillige fald fra 1,2 meters højde (1x Military Grade Standard). Det har endda en smudsafvisende belægning, der reducerer fedtfingre.

Passer til: 
- Apple Watch 45mm Series 9 (2023)

Materiale: Hærdet glas, plast
Farve: Sort Læs mere

Specifikationer-

FarveSort
MaterialeGlas
product
30573Apple Watch 45mm Series 9 Full Body Case D3O Blackhttps://www.phonelife.dk/smartwatch-tilbehor/apple-watch/apple-watch-45mm-series-9/apple-watch-45mm-series-9-full-body-case-d3o-black?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/3690_01.jpgInStock219DKK/smartwatch-tilbehor/apple-watch/apple-watch-45mm-series-9PanzerGlass<p>Cover og skærmbeskytter fra PanzerGlass.&nbsp;Skærmbeskytteren yder &ldquo;Full body&rdquo;-beskyttelse, hvilket betyder, at den dækker både fronten og siderne på dit ur, samtidig med at den giver dig nem adgang til alle knapper.</p> <p>Skærmbeskytteren er ekstremt modstandsdygtig over for ridser og er blevet testet til at klare adskillige fald fra 1,2 meters højde (1x Military Grade Standard). Det har endda en smudsafvisende belægning, der reducerer fedtfingre.</p> <p>Passer til:&nbsp;<br /> - Apple Watch 45mm Series 9 (2023)<br /> <br /> Materiale: Hærdet glas, plast<br /> Farve: Sort</p>219Cover

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere