Læderetui Sommerfugle iPhone 12 Mini lila
Læderetui Sommerfugle iPhone 12 Mini lila
Læderetui Sommerfugle iPhone 12 Mini lila
Læderetui Sommerfugle iPhone 12 Mini lila
Læderetui Sommerfugle iPhone 12 Mini lila

Læderetui Sommerfugle iPhone 12 Mini lila

119,00 DKR

Er på lager (1 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 28568

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med sommerfugle og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.

På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.

- Etuiet beskytter hele telefonen
- Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret
- Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier
- Dækker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kam... Læs mere

Specifikationer-

FarveLilla
MaterialeKunstlæder
product
9248Læderetui Sommerfugle iPhone 12 Mini lilahttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-12-mini/iphone-12-mini-etui/lderetui-sommerfugle-iphone-12-mini-lila?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/phonelifeladerfodralfjarilariphone12lila.jpgInStock119DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-12-mini/iphone-12-mini-etui<p>Mobiletui med sommerfugle og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.</p> <p>På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.</p> <p>- Etuiet beskytter hele telefonen<br /> - Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret<br /> - Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier<br /> - Dækker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kamera<br /> - Du kan tale i telefonen, mens etuiet er lukket<br /> - Aftagelig bærerem medfølger</p> <p>Materiale: Kunstlæder.</p>119Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere