Mobiltaske Samsung Galaxy S9 flowers
Mobiltaske Samsung Galaxy S9 flowers
Mobiltaske Samsung Galaxy S9 flowers
Mobiltaske Samsung Galaxy S9 flowers
Mobiltaske Samsung Galaxy S9 flowers

Mobiltaske Samsung Galaxy S9 flowers

119,00 DKR

Er på lager (10 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 20235

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med flere kortrum og mobilstativ. Tegnebogsetuiet beskytter hele telefonen og gør det muligt for dig at have de vigtigste ejendele med - en smart kombination.

Telefonen sidder sikkert fast i det stødabsorberende cover, og skærmen beskyttes af frontcoveret, der holdes lukket med en magnetlås. På den måde beskyttes både telefonens for- og bagside mod skader og ridser.

Etuiet kan forvandles til et mobilstativ til din telefon, perfekt når du eller dine børn skal se film, serier eller YouTube.

- Tegnebog til kort, sedler, kvitteringer
- Beskytter hele tele... Læs mere

Specifikationer-

FarveFlerfarvet/mønster
MaterialeKunstlæder
product
5926Mobiltaske Samsung Galaxy S9 flowershttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-etui/mobiltaske-samsung-galaxy-s9-flowers?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/phonelife_planboksfodral_samsung_galaxy_s9_flowers.jpgInStock119DKK/mobilbeskyttelser/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-etui<p>Mobiletui med flere kortrum og mobilstativ. Tegnebogsetuiet beskytter hele telefonen og gør det muligt for dig at have de vigtigste ejendele med - en smart kombination.</p> <p>Telefonen sidder sikkert fast i det stødabsorberende cover, og skærmen beskyttes af frontcoveret, der holdes lukket med en magnetlås. På den måde beskyttes både telefonens for- og bagside mod skader og ridser.</p> <p>Etuiet kan forvandles til et mobilstativ til din telefon, perfekt når du eller dine børn skal se film, serier eller YouTube.</p> <p>- Tegnebog til kort, sedler, kvitteringer<br /> - Beskytter hele telefonen<br /> - Smart stativfunktion til medievisning<br /> - Udskæringer til knapper, porte og kamera</p> <p>Passer til:&nbsp;<br /> - Samsung Galaxy S9<br /> <br /> Materiale: Kunstlæder<br /> Farve: Flerfarvet</p>119Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere