iPhone 12/12 Pro Case Rugged Armor Black
iPhone 12/12 Pro Case Rugged Armor Black
iPhone 12/12 Pro Case Rugged Armor Black
iPhone 12/12 Pro Case Rugged Armor Black
iPhone 12/12 Pro Case Rugged Armor Black
iPhone 12/12 Pro Case Rugged Armor Black
iPhone 12/12 Pro Case Rugged Armor Black

Spigen - iPhone 12/12 Pro Case Rugged Armor Black

149,00 DKR

Er på lager (2 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 28807

Spigen

Produktbeskrivelse-

Spigen Rugged Armor er et populært cover med et flot design og god stødabsorbering, der forhindrer skader på telefonen. Coverets hjørner er forstærket med Spigens patenterede Air Cushion Technology og har forhøjede kanter omkring skærm og kamera, hvilket mindsker risikoen for ridser.

Coveret er fremstillet i fleksibelt TPU-plast, der effektivt absorberer stød og slag, hvis telefonen tabes. Det betyder, at din telefon holdes intakt og uden ridser i længere tid.

- Unikt, stødabsorberende cover fra Spigen
- Fremstillet i robust og slidstærk TPU
- Forhøjede kanter, d... Læs mere

Specifikationer-

FarveSort
MaterialeTPU/Silikone
product
9445iPhone 12/12 Pro Case Rugged Armor Blackhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-12-pro/iphone-12-pro-cover/iphone-1212-pro-case-rugged-armor-black?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/spigeniphone1212procaseruggedarmorblack_5.jpgInStock149DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-12-pro/iphone-12-pro-coverSpigen<p>Spigen Rugged Armor er et populært cover med et flot design og god stødabsorbering, der forhindrer skader på telefonen. Coverets hjørner er forstærket med Spigens patenterede Air Cushion Technology og har forhøjede kanter omkring skærm og kamera, hvilket mindsker risikoen for ridser.</p> <p>Coveret er fremstillet i fleksibelt TPU-plast, der effektivt absorberer stød og slag, hvis telefonen tabes. Det betyder, at din telefon holdes intakt og uden ridser i længere tid.</p> <p>- Unikt, stødabsorberende cover fra Spigen<br /> - Fremstillet i robust og slidstærk TPU<br /> - Forhøjede kanter, der beskytter skærm og kamera mod ridser<br /> - Nem adgang til knapper, kamera, porte<br /> - Kompatibel med trådløs opladning</p> <p>Passer til: Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12.<br /> Materiale: TPU.<br /> Farve: Sort.</p>149Cover

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere