Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus brun
Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus brun
Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus brun
Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus brun

CaseMe - Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus brun

197,00 DKR
219,00 DKR

Produktet er udløbet

  • Fri fragt & levering med Postnord, Budbee, DHL
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 12645

CaseMe

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med magnetcover og tegnebog med ekstra mange kortrum fra CaseMe. Denne rummelige tegnebog har 10 kortrum, 3 seddellommer samt 1 rum med lynlås til mønter.

Telefonen sidder sikkert fast og beskyttes i magnetcoveret, der er fremstillet i et stødabsorberende materiale. Magnetcoveret er aftageligt, så du kan tage det ud af etuiet, f.eks. når du er hjemme, på arbejde eller rejser.

- Etui fra CaseMe med aftageligt magnetcover
- Ekstra rummelig tegnebog til alle dine ejendele
- Frontcoveret lukkes med en magnetisk knap
- Etuiet er fremstillet i et ruskindslignende ma... Læs mere

Specifikationer-

FarveBrun
MaterialeLæder
product
5433Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus brunhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-6-plus6s-plus/multi-slot-mobiltaske-iphone-6-plus6s-plus-brun?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/10112744E-1_1000X1000.jpgOutOfStock197DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-6-plus6s-plusCaseMe<p>Mobiletui med magnetcover og tegnebog med ekstra mange kortrum fra CaseMe. Denne rummelige tegnebog har 10 kortrum, 3 seddellommer samt 1 rum med lynlås til mønter.</p><p>Telefonen sidder sikkert fast og beskyttes i magnetcoveret, der er fremstillet i et stødabsorberende materiale. Magnetcoveret er aftageligt, så du kan tage det ud af etuiet, f.eks. når du er hjemme, på arbejde eller rejser.</p><p>- Etui fra CaseMe med aftageligt magnetcover<br>- Ekstra rummelig tegnebog til alle dine ejendele<br>- Frontcoveret lukkes med en magnetisk knap<br>- Etuiet er fremstillet i et ruskindslignende materiale<br>- Stativfunktion - perfekt når du skal se film, serier eller filmklip</p><p>Passer til: Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus.<br>Materialer: Kunstlæder.</p>219

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere