Cover Hærdet Glas OnePlus Nord 3 sort marmor

Cover Hærdet Glas OnePlus Nord 3 sort marmor

69,00 DKR

Er på lager (6 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 42209

Produktbeskrivelse-

Beskyttende cover med en bagside i blankt og slidstærkt hærdet glas. Det hærdede glas giver telefonen en flot glans og viser motivet under det på bedste måde.

Coverets kanter er fremstillet i TPU-plast, der effektivt dæmper stød, hvis telefonen tabes, så den holdes intakt og fri for ridser.

Du har adgang til alle funktioner med coveret på; knapper, porte og kamera fungerer som normalt.

Passer til: 
- OnePlus Nord 3

Materiale: Hærdet glas, plast
Mønster: Sort marmor

Specifikationer-

FarveFlerfarvet/mønster
MaterialeGlas
product
29608Cover Hærdet Glas OnePlus Nord 3 sort marmorhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/oneplus/oneplus-nord-3/cover-hrdet-glas-oneplus-nord-3-sort-marmor?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/660155796D-1_1000X1000.jpgInStock69DKK/mobilbeskyttelser/oneplus/oneplus-nord-3<p>Beskyttende cover med en bagside i blankt og slidstærkt hærdet glas. Det hærdede glas giver telefonen en flot glans og viser motivet under det på bedste måde.</p> <p>Coverets kanter er fremstillet i TPU-plast, der effektivt dæmper stød, hvis telefonen tabes, så den holdes intakt og fri for ridser.</p> <p>Du har adgang til alle funktioner med coveret på; knapper, porte og kamera fungerer som normalt.</p> <p>Passer til:&nbsp;<br /> -&nbsp;OnePlus Nord 3<br /> <br /> Materiale: Hærdet glas, plast<br /> Mønster: Sort marmor</p>69Cover

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere