Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 Plus lyserød
Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 Plus lyserød
Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 Plus lyserød
Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 Plus lyserød

Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 Plus lyserød

119,00 DKR

Produktet er udløbet

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 20119

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med sommerfugle og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.

På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.

- Etuiet beskytter hele telefonen
- Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret
- Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier
- D&ae... Læs mere

Specifikationer-

FarveLyserød
MaterialeKunstlæder
product
5901Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 Plus lyserødhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/samsung/galaxy-s9-plus/galaxy-s9-plus-etui/lderetui-sommerfugle-samsung-galaxy-s9-plus-lyserd?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_samsung_galaxy_s9_plus_rosa.jpgOutOfStock119DKK/mobilbeskyttelser/samsung/galaxy-s9-plus/galaxy-s9-plus-etui<p>Mobiletui med sommerfugle og m&oslash;nster pr&aelig;get i l&aelig;deret. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, s&aring; du undg&aring;r skader, ridser og snavs.</p> <p>P&aring; indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter sk&aelig;rmen mod ridser og lukkes med en magnetl&aring;s.</p> <p>- Etuiet beskytter hele telefonen<br /> - Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret<br /> - Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, s&aring; du kan se film og serier<br /> - D&aelig;kker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kamera<br /> - Du kan tale i telefonen, mens etuiet er lukket<br /> - Aftagelig b&aelig;rerem medf&oslash;lger</p> <p>Materiale: Kunstl&aelig;der.</p>119Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere