Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 grå
Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 grå
Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 grå
Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 grå

Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 grå

119,00 DKR

På vej til os - foreløbig tilbage på lager 2024-06-29

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 20113

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med sommerfugle og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.

På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.

- Etuiet beskytter hele telefonen
- Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret
- Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier
- Dækker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kam... Læs mere

Specifikationer-

FarveGrå
MaterialeKunstlæder
product
5896Læderetui Sommerfugle Samsung Galaxy S9 gråhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-etui/lderetui-sommerfugle-samsung-galaxy-s9-gra?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_samsung_galaxy_s9_gra.jpgInStock119DKK/mobilbeskyttelser/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-etui<p>Mobiletui med sommerfugle og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.</p> <p>På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.</p> <p>- Etuiet beskytter hele telefonen<br /> - Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret<br /> - Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier<br /> - Dækker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kamera<br /> - Du kan tale i telefonen, mens etuiet er lukket<br /> - Aftagelig bærerem medfølger</p> <p>Materiale: Kunstlæder.</p>119Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere