Hærdet Glas Linsebeskytter Sony Xperia 10 V (2-pak)

Hærdet Glas Linsebeskytter Sony Xperia 10 V (2-pak)

79,00 DKR

Er på lager (11 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 40984

Produktbeskrivelse-

Kameralinsebeskyttelse i slidstærkt, hærdet glas. Beskytter kameralinsen mod ridser og skader, så du kan blive ved med at tage skarpe billeder længe. Når beskyttelsen sidder på kameraet, kan den næsten ikke ses.

Det er nemt at montere beskyttelsen på kameraet, uden at der dannes bobler under den. Der medfølger et sæt til rengøring af linsen inden montering. Ønsker du ikke længere at have beskyttelsen på kameraet, kan du tage den af, uden at den efterlader spor.

Passer til: 
- Sony Xperia 10 V

Materiale: Hærdet glas

Specifikationer-

FarveGennemsigtig
MaterialeGlas
product
28384Hærdet Glas Linsebeskytter Sony Xperia 10 V (2-pak)https://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/sony/xperia-10-v/hrdet-glas-linsebeskytter-sony-xperia-10-v-2-pak?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/660407493A-1_1000X1000.jpgInStock79DKK/mobilbeskyttelser/sony/xperia-10-v<p>Kameralinsebeskyttelse i slidstærkt, hærdet glas. Beskytter kameralinsen mod ridser og skader, så du kan blive ved med at tage skarpe billeder længe. Når beskyttelsen sidder på kameraet, kan den næsten ikke ses.</p> <p>Det er nemt at montere beskyttelsen på kameraet, uden at der dannes bobler under den. Der medfølger et sæt til rengøring af linsen inden montering. Ønsker du ikke længere at have beskyttelsen på kameraet, kan du tage den af, uden at den efterlader spor.</p> <p>Passer til:&nbsp;<br /> -&nbsp;Sony Xperia 10 V</p> <p>Materiale: Hærdet glas</p>79Linsebeskytter

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere