Mobiltaske Apple iPhone 11 Pro Max sort
Mobiltaske Apple iPhone 11 Pro Max sort
Mobiltaske Apple iPhone 11 Pro Max sort
Mobiltaske Apple iPhone 11 Pro Max sort

Mobiltaske Apple iPhone 11 Pro Max sort

119,00 DKR

På vej til os - foreløbig tilbage på lager 2023-12-08

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 25511

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med flere kortrum og mobilstativ. Tegnebogsetuiet beskytter hele telefonen og gør det muligt for dig at have de vigtigste ejendele med - en smart kombination.

Telefonen sidder sikkert fast i det stødabsorberende cover, og skærmen beskyttes af frontcoveret, der holdes lukket med en magnetlås. På den måde beskyttes både telefonens for- og bagside mod skader og ridser.

Etuiet kan forvandles til et mobilstativ til din telefon, perfekt når du eller dine børn skal se film, serier eller YouTube.

- Tegnebog t... Læs mere

Specifikationer-

FarveSort
MaterialeKunstlæder
product
7321Mobiltaske Apple iPhone 11 Pro Max sorthttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-11-pro-max/iphone-11-pro-max-etui/mobiltaske-apple-iphone-11-pro-max-sort?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_apple_iphone_xi_max_svart.jpgInStock119DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-11-pro-max/iphone-11-pro-max-etui<p>Mobiletui med flere kortrum og mobilstativ. Tegnebogsetuiet beskytter hele telefonen og g&oslash;r det muligt for dig at have de vigtigste ejendele med - en smart kombination.</p> <p>Telefonen sidder sikkert fast i det st&oslash;dabsorberende cover, og sk&aelig;rmen beskyttes af frontcoveret, der holdes lukket med en magnetl&aring;s. P&aring; den m&aring;de beskyttes b&aring;de telefonens for- og bagside mod skader og ridser.</p> <p>Etuiet kan forvandles til et mobilstativ til din telefon, perfekt n&aring;r du eller dine b&oslash;rn skal se film, serier eller YouTube.</p> <p>- Tegnebog til kort, sedler, kvitteringer<br /> - Beskytter hele telefonen<br /> - Smart stativfunktion til medievisning<br /> - Udsk&aelig;ringer til knapper, porte og kamera</p> <p>Materiale: Kunstl&aelig;der.<br /> Farve: Sort.</p>119

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere