Læderetui Sommerfugle iPhone 11 Pro lyserød
Læderetui Sommerfugle iPhone 11 Pro lyserød
Læderetui Sommerfugle iPhone 11 Pro lyserød
Læderetui Sommerfugle iPhone 11 Pro lyserød
Læderetui Sommerfugle iPhone 11 Pro lyserød

Læderetui Sommerfugle iPhone 11 Pro lyserød

119,00 DKR

Er på lager (2 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 25550

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med sommerfugle og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.

På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.

- Etuiet beskytter hele telefonen
- Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret
- Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier
- D&ae... Læs mere

Specifikationer-

FarveLyserød
MaterialeKunstlæder
product
7336Læderetui Sommerfugle iPhone 11 Pro lyserødhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-11-pro/iphone-11-pro-etui/lderetui-sommerfugle-iphone-11-pro-lyserd?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_iphone_11_pro_rosa.jpgInStock119DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-11-pro/iphone-11-pro-etui<p>Mobiletui med sommerfugle og m&oslash;nster pr&aelig;get i l&aelig;deret. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, s&aring; du undg&aring;r skader, ridser og snavs.</p> <p>P&aring; indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter sk&aelig;rmen mod ridser og lukkes med en magnetl&aring;s.</p> <p>- Etuiet beskytter hele telefonen<br /> - Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret<br /> - Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, s&aring; du kan se film og serier<br /> - D&aelig;kker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kamera<br /> - Du kan tale i telefonen, mens etuiet er lukket<br /> - Aftagelig b&aelig;rerem medf&oslash;lger</p> <p>Materiale: Kunstl&aelig;der.</p>119

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere