Mobiltaske Apple iPhone 11 hvid
Mobiltaske Apple iPhone 11 hvid
Mobiltaske Apple iPhone 11 hvid
Mobiltaske Apple iPhone 11 hvid

Mobiltaske Apple iPhone 11 hvid

119,00 DKR

Produktet er udløbet

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 25514

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med flere kortrum og mobilstativ. Tegnebogsetuiet beskytter hele telefonen og gør det muligt for dig at have de vigtigste ejendele med - en smart kombination.

Telefonen sidder sikkert fast i det stødabsorberende cover, og skærmen beskyttes af frontcoveret, der holdes lukket med en magnetlås. På den måde beskyttes både telefonens for- og bagside mod skader og ridser.

Etuiet kan forvandles til et mobilstativ til din telefon, perfekt når du eller dine børn skal se film, serier eller YouTube.

- Tegnebog til kort, sedler, kvitteringer
- Beskytter hele tele... Læs mere

Specifikationer-

FarveHvid
MaterialeKunstlæder
product
7323Mobiltaske Apple iPhone 11 hvidhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-11/iphone-11-etui/mobiltaske-apple-iphone-11-hvid?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_apple_iphone_xir_vit.jpgOutOfStock119DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-11/iphone-11-etui<p>Mobiletui med flere kortrum og mobilstativ. Tegnebogsetuiet beskytter hele telefonen og gør det muligt for dig at have de vigtigste ejendele med - en smart kombination.</p> <p>Telefonen sidder sikkert fast i det stødabsorberende cover, og skærmen beskyttes af frontcoveret, der holdes lukket med en magnetlås. På den måde beskyttes både telefonens for- og bagside mod skader og ridser.</p> <p>Etuiet kan forvandles til et mobilstativ til din telefon, perfekt når du eller dine børn skal se film, serier eller YouTube.</p> <p>- Tegnebog til kort, sedler, kvitteringer<br /> - Beskytter hele telefonen<br /> - Smart stativfunktion til medievisning<br /> - Udskæringer til knapper, porte og kamera</p> <p>Materiale: Kunstlæder.<br /> Farve: Hvid.</p>119Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere