Ares MagSafe Case iPhone 15 Pro Black
Ares MagSafe Case iPhone 15 Pro Black
Ares MagSafe Case iPhone 15 Pro Black
Ares MagSafe Case iPhone 15 Pro Black
Ares MagSafe Case iPhone 15 Pro Black
Ares MagSafe Case iPhone 15 Pro Black
Ares MagSafe Case iPhone 15 Pro Black

SUPCASE - Ares MagSafe Case iPhone 15 Pro Black

399,00 DKR

Er på lager (12 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 42266

SUPCASE

Produktbeskrivelse-

Heldækkende cover med gennemsigtig bagside og stødabsorberende kanter fra SUPCASE i-Blason. Coveret består af en bagside i polykarbonat med kanter i stødabsorberende TPU og en forside i polykarbonat. Dette cover er MagSafe-kompatibelt, hvilket gør det muligt for dig at bruge det med forskellige typer af MagSafe-tilbehør, såsom opladere eller kortholdere.

Coveret er designet til at passe perfekt på telefonen - du har adgang til porte, knapper, fingeraftrykslæser og kamera. Knapperne er dækket af taktile knapper for at beskytte dem mod snavs.

- Cover, der beskytter hele t... Læs mere

Specifikationer-

FarveSort
MaterialePlast
product
29665Ares MagSafe Case iPhone 15 Pro Blackhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-15-pro/iphone-15-pro-cover-etui/ares-magsafe-case-iphone-15-pro-black?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/843439124424-1.jpgInStock399DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-15-pro/iphone-15-pro-cover-etuiSUPCASE<p>Heldækkende cover med gennemsigtig bagside og stødabsorberende kanter fra SUPCASE i-Blason. Coveret består af en bagside i polykarbonat med kanter i stødabsorberende TPU og en forside i polykarbonat.&nbsp;Dette cover er MagSafe-kompatibelt, hvilket gør det muligt for dig at bruge det med forskellige typer af MagSafe-tilbehør, såsom opladere eller kortholdere.</p> <p>Coveret er designet til at passe perfekt på telefonen - du har adgang til porte, knapper, fingeraftrykslæser og kamera. Knapperne er dækket af taktile knapper for at beskytte dem mod snavs.</p> <p>- Cover, der beskytter hele telefonen<br /> - Klapper til porte beskytter mod snavs<br /> - Stødabsorberende cover med forstærkede hjørner<br /> - Fuld adgang til knapper og funktioner<br /> - Kompatibel med trådløs opladning&nbsp;og MagSafe</p> <p>Passer til:<br /> - Apple iPhone 15 Pro<br /> <br /> Materiale: Plast, TPU<br /> Farve: Sort</p>399Cover

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere