iPhone 15 Privacy Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fit
iPhone 15 Privacy Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fit
iPhone 15 Privacy Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fit
iPhone 15 Privacy Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fit

PanzerGlass - iPhone 15 Privacy Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fit

279,00 DKR

Er på lager (7 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 41793

PanzerGlass

Produktbeskrivelse-

Skærmbeskytter med privatlivsfilter fra PanzerGlass. Den medfølgende EasyAligner gør det så nemt at sætte glasset på telefonen, at alle kan gøre det. Glasset har endda en smudsafvisende belægning, der reducerer fedtfingre.

Skærmbeskytteren har størrelsen “Ultra-Wide Fit”, som giver maksimal beskyttelse og en fuldendt skærmoplevelse, samtidig med at den efterlader plads til en case.

Passer til: 
- Apple iPhone 15

Materiale: Hærdet glas
Farve: Gennemsigtig

Specifikationer-

FarveGennemsigtig
MaterialeGlas
product
29192iPhone 15 Privacy Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fithttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-15/iphone-15-skaermbeskyttelse/iphone-15-privacy-skrmbeskytter-with-easyaligner-ultra-wide-fit?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/P2809_02.jpgInStock279DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-15/iphone-15-skaermbeskyttelsePanzerGlass<p>Skærmbeskytter med&nbsp;privatlivsfilter&nbsp;fra PanzerGlass.&nbsp;Den medfølgende EasyAligner gør det så nemt at sætte glasset på telefonen, at alle kan gøre det. Glasset har endda en smudsafvisende belægning, der reducerer fedtfingre.</p> <p>Skærmbeskytteren har størrelsen &ldquo;Ultra-Wide Fit&rdquo;, som giver maksimal beskyttelse og en fuldendt skærmoplevelse, samtidig med at den efterlader plads til en case.</p> <p>Passer til:&nbsp;<br /> -&nbsp;Apple iPhone 15<br /> <br /> Materiale: Hærdet glas<br /> Farve: Gennemsigtig</p>279Skærmbeskyttelser

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere