iPhone 15 Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fit
iPhone 15 Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fit
iPhone 15 Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fit
iPhone 15 Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fit

PanzerGlass - iPhone 15 Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fit

249,00 DKR

Er på lager (10 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 41766

PanzerGlass

Produktbeskrivelse-

Skærmbeskytter fra PanzerGlass. Den medfølgende EasyAligner gør det så nemt at sætte glasset på telefonen, at alle kan gøre det. Glasset har endda en smudsafvisende belægning, der reducerer fedtfingre.

Skærmbeskytteren har størrelsen “Ultra-Wide Fit”, som giver maksimal beskyttelse og en fuldendt skærmoplevelse, samtidig med at den efterlader plads til en case.

Passer til: 
- Apple iPhone 15

Materiale: Hærdet glas
Farve: Gennemsigtig

Specifikationer-

FarveGennemsigtig
MaterialeGlas
product
29165iPhone 15 Skærmbeskytter (with EasyAligner) Ultra Wide Fithttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-15/iphone-15-skaermbeskyttelse/iphone-15-skrmbeskyttelse-with-easyaligner-ultra-wide-fit?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/2809_02.jpgInStock249DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-15/iphone-15-skaermbeskyttelsePanzerGlass<p>Skærmbeskytter fra PanzerGlass.&nbsp;Den medfølgende EasyAligner gør det så nemt at sætte glasset på telefonen, at alle kan gøre det. Glasset har endda en smudsafvisende belægning, der reducerer fedtfingre.</p> <p>Skærmbeskytteren har størrelsen &ldquo;Ultra-Wide Fit&rdquo;, som giver maksimal beskyttelse og en fuldendt skærmoplevelse, samtidig med at den efterlader plads til en case.</p> <p>Passer til:&nbsp;<br /> -&nbsp;Apple iPhone 15<br /> <br /> Materiale: Hærdet glas<br /> Farve: Gennemsigtig</p>249Skærmbeskyttelser

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere