Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus grå
Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus grå
Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus grå
Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus grå

CaseMe - Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus grå

197,10 DKR
219,00 DKR

Er på lager (2 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 12644

CaseMe

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med magnetcover og tegnebog med ekstra mange kortrum fra CaseMe. Denne rummelige tegnebog har en seddellomme, lynlås til mønter og flere kortpladser.

Telefonen sidder sikkert fast og beskyttes i magnetcoveret, der er fremstillet i et stødabsorberende materiale. Magnetcoveret er aftageligt, så du kan tage det ud af etuiet, f.eks. når du er hjemme, på arbejde eller rejser.

- Etui fra CaseMe med aftageligt magnetcover
- Ekstra rummelig tegnebog til alle dine ejendele
- Frontcoveret lukkes med en magnetisk knap
- Etuiet er fremstillet i et ruskindslig... Læs mere

Specifikationer-

FarveGrå
MaterialeLæder
product
5432Multi-slot Mobiltaske iPhone 6 Plus/6S Plus gråhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-6-plus6s-plus/multi-slot-mobiltaske-iphone-6-plus6s-plus-gra?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/10112744A-1_1000X1000.jpgInStock197.1DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-6-plus6s-plusCaseMe<p>Mobiletui med magnetcover og tegnebog med ekstra mange kortrum fra CaseMe. Denne rummelige tegnebog har en seddellomme, lynlås til mønter og flere kortpladser.</p> <p>Telefonen sidder sikkert fast og beskyttes i magnetcoveret, der er fremstillet i et stødabsorberende materiale. Magnetcoveret er aftageligt, så du kan tage det ud af etuiet, f.eks. når du er hjemme, på arbejde eller rejser.</p> <p>- Etui fra CaseMe med aftageligt magnetcover<br /> - Ekstra rummelig tegnebog til alle dine ejendele<br /> - Frontcoveret lukkes med en magnetisk knap<br /> - Etuiet er fremstillet i et ruskindslignende materiale<br /> - Stativfunktion - perfekt når du skal se film, serier eller filmklip</p> <p>Passer til: Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus.<br /> Materialer: Kunstlæder.</p>219Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere