Læderetui Sommerfugle Apple iPhone 6/6S grå
Læderetui Sommerfugle Apple iPhone 6/6S grå
Læderetui Sommerfugle Apple iPhone 6/6S grå
Læderetui Sommerfugle Apple iPhone 6/6S grå
Læderetui Sommerfugle Apple iPhone 6/6S grå

Læderetui Sommerfugle Apple iPhone 6/6S grå

119,00 DKR

Er på lager (3 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 12663

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med sommerfugle og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.

På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.

- Etuiet beskytter hele telefonen
- Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret
- Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier
- Dækker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kam... Læs mere

Specifikationer-

FarveGrå
MaterialeKunstlæder
product
5436Læderetui Sommerfugle Apple iPhone 6/6S gråhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-66s/iphone-6-6s-etui/lderetui-sommerfugle-apple-iphone-66s-gra?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/10110834B-1_1000X1000.jpgInStock119DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-66s/iphone-6-6s-etui<p>Mobiletui med sommerfugle og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.</p> <p>På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.</p> <p>- Etuiet beskytter hele telefonen<br /> - Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret<br /> - Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier<br /> - Dækker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kamera<br /> - Du kan tale i telefonen, mens etuiet er lukket<br /> - Aftagelig bærerem medfølger</p> <p>Passer til: Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S.<br /> Materiale: Kunstlæder.</p>119Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere