iPhone XR Case Rugged Armor Black
iPhone XR Case Rugged Armor Black
iPhone XR Case Rugged Armor Black
iPhone XR Case Rugged Armor Black
iPhone XR Case Rugged Armor Black
iPhone XR Case Rugged Armor Black
iPhone XR Case Rugged Armor Black

Spigen - iPhone XR Case Rugged Armor Black

149,00 DKR

Er på lager (1 stk)

  • Fri fragt & levering med Postnord, Budbee, DHL
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 22229

Spigen

Produktbeskrivelse-

Spigen Rugged Armor er et populært cover med et flot design og god stødabsorbering, der forhindrer skader på telefonen. Coverets hjørner er forstærket med Spigens patenterede Air Cushion Technology og har forhøjede kanter omkring skærm og kamera, hvilket mindsker risikoen for ridser.

Coveret er fremstillet i fleksibelt TPU-plast, der effektivt absorberer stød og slag, hvis telefonen tabes. Det betyder, at din telefon holdes intakt og uden ridser i længere tid.

- Unikt, stødabsorberende cover fra Spigen
- ... Læs mere

Specifikationer-

FarveSort
MaterialeTPU/Silikone
product
6266iPhone XR Case Rugged Armor Blackhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-xr/iphone-xr-cover/iphone-xr-case-rugged-armor-black?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/spigen_iphone_xr_case_rugged_armor_black.jpgInStock149DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-xr/iphone-xr-coverSpigen<p>Spigen Rugged Armor er et popul&aelig;rt cover med et flot design og god st&oslash;dabsorbering, der forhindrer skader p&aring; telefonen. Coverets hj&oslash;rner er forst&aelig;rket med Spigens patenterede Air Cushion Technology og har forh&oslash;jede kanter omkring sk&aelig;rm og kamera, hvilket mindsker risikoen for ridser.</p> <p>Coveret er fremstillet i fleksibelt TPU-plast, der effektivt absorberer st&oslash;d og slag, hvis telefonen tabes. Det betyder, at din telefon holdes intakt og uden ridser i l&aelig;ngere tid.</p> <p>- Unikt, st&oslash;dabsorberende cover fra Spigen<br /> - Fremstillet i robust og slidst&aelig;rk TPU<br /> - Forh&oslash;jede kanter, der beskytter sk&aelig;rm og kamera mod ridser<br /> - Nem adgang til knapper, kamera, porte<br /> - Kompatibel med tr&aring;dl&oslash;s opladning</p> <p>Passer til: Apple iPhone XR.<br /> Materiale: TPU.<br /> Farve: Sort.</p>149

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere