Læderetui Mandala Google Pixel 8 lila
Læderetui Mandala Google Pixel 8 lila
Læderetui Mandala Google Pixel 8 lila
Læderetui Mandala Google Pixel 8 lila
Læderetui Mandala Google Pixel 8 lila

Læderetui Mandala Google Pixel 8 lila

119,00 DKR

Er på lager (6 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 42645

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med mandala og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.

På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.

- Etuiet beskytter hele telefonen
- Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret
- Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier
- Dækker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kamera<... Læs mere

Specifikationer-

FarveLilla
MaterialeKunstlæder
product
30044Læderetui Mandala Google Pixel 8 lilahttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/google/pixel-8/lderetui-mandala-google-pixel-8-lila?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/660137111B-1_1000X1000.jpgInStock119DKK/mobilbeskyttelser/google/pixel-8<p>Mobiletui med mandala og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.</p> <p>På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.</p> <p>- Etuiet beskytter hele telefonen<br /> - Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret<br /> - Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier<br /> - Dækker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kamera<br /> - Du kan tale i telefonen, mens etuiet er lukket<br /> - Aftagelig bærerem medfølger</p> <p>Passer til:<br /> -&nbsp;Google Pixel 8<br /> <br /> Materiale: Kunstlæder<br /> Farve:&nbsp;Lila</p>119Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere