Multi-slot Mobiltaske Huawei P20 Lite grå
Multi-slot Mobiltaske Huawei P20 Lite grå
Multi-slot Mobiltaske Huawei P20 Lite grå
Multi-slot Mobiltaske Huawei P20 Lite grå
Multi-slot Mobiltaske Huawei P20 Lite grå

CaseMe - Multi-slot Mobiltaske Huawei P20 Lite grå

219,00 DKR

Produktet er udløbet

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 22376

CaseMe

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med magnetcover og tegnebog med ekstra mange kortrum fra CaseMe. Denne rummelige tegnebog har en seddellomme, lynlås til mønter og flere kortpladser.

Telefonen sidder sikkert fast og beskyttes i magnetcoveret, der er fremstillet i et stødabsorberende materiale. Magnetcoveret er aftageligt, så du kan tage det ud af etuiet, f.eks. når du er hjemme, på arbejde eller rejser.

- Etui fra CaseMe med aftageligt magnetcover
- Ekstra rummelig tegnebog til alle dine ejendele
- Frontcoveret lukkes med en magnetisk knap
- ... Læs mere

Specifikationer-

FarveGrå
MaterialeLæder
product
6295Multi-slot Mobiltaske Huawei P20 Lite gråhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/huawei/p20-lite/multi-slot-mobiltaske-huawei-p20-lite-gra?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/caseme_multi-slot_planboksfodral_huawei_p20_lite_gra.jpgOutOfStock219DKK/mobilbeskyttelser/huawei/p20-liteCaseMe<p>Mobiletui med magnetcover og tegnebog med ekstra mange kortrum fra CaseMe. Denne rummelige tegnebog har en seddellomme, lynl&aring;s til m&oslash;nter og flere kortpladser.</p> <p>Telefonen sidder sikkert fast og beskyttes i magnetcoveret, der er fremstillet i et st&oslash;dabsorberende materiale. Magnetcoveret er aftageligt, s&aring; du kan tage det ud af etuiet, f.eks. n&aring;r du er hjemme, p&aring; arbejde eller rejser.</p> <p>- Etui fra CaseMe med aftageligt magnetcover<br /> - Ekstra rummelig tegnebog til alle dine ejendele<br /> - Frontcoveret lukkes med en magnetisk knap<br /> - Etuiet er fremstillet i et ruskindslignende materiale<br /> - Stativfunktion - perfekt n&aring;r du skal se film, serier eller filmklip</p> <p>Materialer: Kunstl&aelig;der.</p>219Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere