Læderetui Sommerfugle iPhone SE (2022) lila
Læderetui Sommerfugle iPhone SE (2022) lila
Læderetui Sommerfugle iPhone SE (2022) lila
Læderetui Sommerfugle iPhone SE (2022) lila

Læderetui Sommerfugle iPhone SE (2022) lila

119,00 DKR

Er på lager (mere end 20 stk.)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 12801

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med sommerfugle og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.

På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.

- Etuiet beskytter hele telefonen
- Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret
- Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier
- Dækker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kam... Læs mere

Specifikationer-

FarveLilla
MaterialeKunstlæder
product
5456Læderetui Sommerfugle iPhone SE (2022) lilahttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-se-2022/iphone-se-2022-etui/lderetui-sommerfugle-iphone-78se-2020-lila?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/10113025H-1_1000X1000.jpgInStock119DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-se-2022/iphone-se-2022-etui<p>Mobiletui med sommerfugle og mønster præget i læderet. Tegnebogsetuiet har et flot design og beskytter hele telefonen, så du undgår skader, ridser og snavs.</p> <p>På indersiden af det beskyttende frontcover er der flere rum til kreditkort, ID-kort, visitkort samt en seddellomme. Frontcoveret beskytter skærmen mod ridser og lukkes med en magnetlås.</p> <p>- Etuiet beskytter hele telefonen<br /> - Telefonen sidder sikkert fast i TPU-coveret<br /> - Frontcoveret kan forvandles til et mobilstativ, så du kan se film og serier<br /> - Dækker ikke vigtige funktioner som knapper, porte eller kamera<br /> - Du kan tale i telefonen, mens etuiet er lukket<br /> - Aftagelig bærerem medfølger</p> <p>Passer til:<br /> - Apple iPhone SE (2022)<br /> <br /> Materiale: Kunstlæder</p>119Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere