Mobiltaske iPhone SE (2022) rød
Mobiltaske iPhone SE (2022) rød
Mobiltaske iPhone SE (2022) rød
Mobiltaske iPhone SE (2022) rød
Mobiltaske iPhone SE (2022) rød

Mobiltaske iPhone SE (2022) rød

119,00 DKR

Er på lager (2 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 12629

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med flere kortrum og mobilstativ. Tegnebogsetuiet beskytter hele telefonen og gør det muligt for dig at have de vigtigste ejendele med - en smart kombination.

Telefonen sidder sikkert fast i det stødabsorberende cover, og skærmen beskyttes af frontcoveret, der holdes lukket med en magnetlås. På den måde beskyttes både telefonens for- og bagside mod skader og ridser.

Etuiet kan forvandles til et mobilstativ til din telefon, perfekt når du eller dine børn skal se film, serier eller YouTube.

- Tegnebog til kort, sedler, kvitteringer
- Beskytter hele tele... Læs mere

Specifikationer-

FarveRød
MaterialeKunstlæder
product
5430Mobiltaske iPhone SE (2022) rødhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-se-2022/iphone-se-2022-etui/mobiltaske-apple-iphone-78se-2020-rd?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_apple_iphone_78_rod.jpgInStock119DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-se-2022/iphone-se-2022-etui<p>Mobiletui med flere kortrum og mobilstativ. Tegnebogsetuiet beskytter hele telefonen og gør det muligt for dig at have de vigtigste ejendele med - en smart kombination.</p> <p>Telefonen sidder sikkert fast i det stødabsorberende cover, og skærmen beskyttes af frontcoveret, der holdes lukket med en magnetlås. På den måde beskyttes både telefonens for- og bagside mod skader og ridser.</p> <p>Etuiet kan forvandles til et mobilstativ til din telefon, perfekt når du eller dine børn skal se film, serier eller YouTube.</p> <p>- Tegnebog til kort, sedler, kvitteringer<br /> - Beskytter hele telefonen<br /> - Smart stativfunktion til medievisning<br /> - Udskæringer til knapper, porte og kamera</p> <p>Passer til:<br /> - Apple&nbsp;iPhone SE (2022)</p> <p>Materiale: Kunstlæder<br /> Farve: Rød</p>119Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere