Multi-slot Mobiltaske iPhone 6/6S brun
Multi-slot Mobiltaske iPhone 6/6S brun
Multi-slot Mobiltaske iPhone 6/6S brun
Multi-slot Mobiltaske iPhone 6/6S brun

CaseMe - Multi-slot Mobiltaske iPhone 6/6S brun

219,00 DKR

Er på lager (5 stk)

  • Altid fri fragt
  • Hurtig levering
  • Sendes fra vores lager i Sverige
  • Betal med MobilePay & Klarna
  • 30 dages åbent køb

Art number: 12515

CaseMe

Produktbeskrivelse-

Mobiletui med magnetcover og tegnebog med ekstra mange kortrum fra CaseMe. Denne rummelige tegnebog har en seddellomme, lynlås til mønter og flere kortpladser.

Telefonen sidder sikkert fast og beskyttes i magnetcoveret, der er fremstillet i et stødabsorberende materiale. Magnetcoveret er aftageligt, så du kan tage det ud af etuiet, f.eks. når du er hjemme, på arbejde eller rejser.

- Etui fra CaseMe med aftageligt magnetcover
- Ekstra rummelig tegnebog til alle dine ejendele
- Frontcoveret lukkes med en magnetisk knap
- Etuiet er fremstillet i et ruskindslig... Læs mere

Specifikationer-

FarveBrun
MaterialeLæder
product
5426Multi-slot Mobiltaske iPhone 6/6S brunhttps://www.phonelife.dk/mobilbeskyttelser/apple/iphone-66s/iphone-6-6s-etui/multi-slot-mobiltaske-iphone-66s-brun?channelCountry=DKhttps://www.phonelife.dk/pub_images/original/10112745E-1_1000X1000.jpgInStock219DKK/mobilbeskyttelser/apple/iphone-66s/iphone-6-6s-etuiCaseMe<p>Mobiletui med magnetcover og tegnebog med ekstra mange kortrum fra CaseMe. Denne rummelige tegnebog har en seddellomme, lynlås til mønter og flere kortpladser.</p> <p>Telefonen sidder sikkert fast og beskyttes i magnetcoveret, der er fremstillet i et stødabsorberende materiale. Magnetcoveret er aftageligt, så du kan tage det ud af etuiet, f.eks. når du er hjemme, på arbejde eller rejser.</p> <p>- Etui fra CaseMe med aftageligt magnetcover<br /> - Ekstra rummelig tegnebog til alle dine ejendele<br /> - Frontcoveret lukkes med en magnetisk knap<br /> - Etuiet er fremstillet i et ruskindslignende materiale<br /> - Stativfunktion - perfekt når du skal se film, serier eller filmklip</p> <p>Passer til: Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S.<br /> Materialer: Kunstlæder.</p>219Etuier

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.Lær mere